Off-shore cégalapítás
 • Ciprus off-shore
 • USA, Delaware off-shore
 • Seychelle-szigetek off-shore
 • Hong Kong off-shore
 • Costa Rica off-shore
 • Kajmán-szigetek off-shore
 • Belize off-shore
 • Dominika off-shore
 • Gibraltár off-shore
 • Nevis off-shore
 • Cook-szigetek off-shore
 • St. Kitts off-shore
 • Jersey off-shore
 • Barbados off-shore
 • Panama off-shore


 • Ciprus off-shore

  Ciprus off-shore

  Ciprus off-shore esetén a könyvvizsgálat elvégzése az összes cég számára kötelező elvárás. Az adótervezés miatt ajánlott, hogy az off-shore felügyelete és irányítása Cipruson történjen, ezért célszerű névleges igazgatót kinevezni, mely cégünk egyik fő szolgáltatása.


  USA, Delaware off-shore

  USA, Delaware-i off-shore

  A Delaware off-shore kiváló megoldás a külföldiek számára adómentes (nem az USA-ban szerzett) jövedelem megszerzéséhez, egy USA beli off-shore felhasználásával.


  Seychelle-szigetek off-shore

  Seychelle-szigetek off-shore

  Seychelle-szigetek off-shore nagy előnye, hogy a kormányzat számára nem kell küldeni éves beszámolót. Az itt bejegyzett off-shore cég 100%-ban adómentes. Már eegy igazgatóval és tulajdonossal is bejegyezhető az off-shore cég. Az igazgató és a tulajdonos lehet ugyanaz a személy is.


  Hong Kong off-shore

  Ciprus off-shore

  Hong Kong-i off-shore által Ön a világ egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi központja, és egyben az egyik legkedvezőbb feltételeket nyújtó off-shore helyszínén alapíthat céget.


  Costa Rica off-shore

  Costa Rica off-shore

  Costa Rica off-shore társaságoknál kizárólag a Costa Ricán keletkezett jövedelem után kell adózni. Az itt bejegyzett off-shore társaságok korlátlan mennyiségű külföldről származó jövedelemhez juthatnak, mely után semmilyen adófizetési kötelezettség nincs. Nagy előny, hogy a törvény a tisztségviselők anonimitását nagyon szigorúan védi, a cég hátteréről soha, semmilyen információ nem kerül ki, még a legmagasabb szintű nemzetközi hatóságok számára sem.


  Kajmán-szigetek off-shore

  Kajmán-szigetek off-shore

  Kajmán-szigetek off-shore alapítása esetén a hatóságok csak annyit tesznek kötelezővé, hogy a cégnek legyen egy helyi irodája, illetve ügynöke. A Kajmán-szigeteken magas szintű pénzügyi szolgáltatások is igénybe vehetőek, a tulajdonosok teljes anonimitását megőrizve.


  Belize off-shore

  Belize off-shore

  Belize off-shore cégalapítás nagy előnye, hogy nagyon gyors, maximum 3hét alatt megérkezik minden szükséges céges dokumentum, mely a működéshez szükséges. Az itt bejegyzett off-shore cégeknél nincs szükség helyi ügyvezető és helyi tulajdonos kinevezésére. Továbbá éves bevallást sem kell az ország felé benyújtani.


  Dominika off-shore

  Dominika off-shore

  Dominika off-shore cégalapítás esetén szükséges egy helyi iroda, és egy helyi ügyvezető bejegyzése, melyre irodánk a névleges igazgató szolgáltatásával nyújt megoldást. Az országnak nincs kettős adózásról szóló egyezménye semmilyen más országgal, ezért egy másik ország adóhivatalának kérésére sem szolgáltat információt a cég adatairól, vezetőiről és tulajdoni hátteréről sem. A Dominikán bejegyzett off-shore cégek 100%-ban adómentesek.


  Gibraltár off-shore

  Gibraltár off-shore

  Gibraltár off-shore cégalapítás nagy előnye, hogy az anonimitást nagyon szigorú szabályok biztosítják. Sőt, vezetőségi üléseket sem kell a cégnek tartani.


  Nevis off-shore

  Nevis off-shore

  Nevis off-shore cégalapítás nagy előnye, hogy az anonimitást nagyon szigorú szabályok biztosítják. Nevisben külföldről származó bevétel esetén sem a jogi, sem a magán személyeket nem terheli adó.


  Cook-szigetek off-shore

  Cook-szigetek off-shore

  Cook-szigetek off-shore cég alapítása az egyik legnagyobb adóelőnyökkel szolgáló helyszín. Főleg forex ügyletek esetén alkalmazzák nagy előszeretettel.


  St. Kitts off-shore

  St. Kitts off-shore

  St. Kitts off-shore, azaz Saint Christopher Államszövetségben bejegyzett cég esetén szintén garantált az anonimitás és a vagyonbiztonság.


  Jersey off-shore

  Jersey off-shore

  Jersey off-shore céget azok számára ajánljuk, akik társaságként, befektetői csoportként szeretnék az adót minimalizálni, hisz itt egy több fős igazgatóságot kell felállítani.


  Barbados off-shore

  Barbados off-shore

  Barbados off-shore cég jegyzett tőkéje minimum 50 000 USD kell, hogy legyen. Nagy előny, hogy helyi igazgatót nem kell megbízni, ezt végezheti külföldi személy. Sőt a hatóságok felé beszámolót sem kell benyújtani.


  Panama off-shore

  Panama off-shore

  Panama off-shore cég bejegyzésekor mindössze 1 USD jegyzett tőke szükséges. Nincs beszámolási kötelezettség a hatóságok felé, és a nem Panamában folytatott tevékenység utáni bevétel teljes mértékben adómentes. Számos esetben a "Dél-Amerika-i" Hong Kongként is emlegetik, hisz nagyon hasonlók az adó kapcsán nyújtott kedvezmények.


  Igaz, hogy a Coca-Cola is off-shore háttérrel működik?

  Igen, igaz, így a részvényeseik számára jelentős adót takarítanak meg.

  Helyszínek


  A világon hány off-shore cég van?

  Erre csak becslések vannak, szakértők szerint több millió off-shore cég működik. Éves szinten több, mint 200 000 alapítás történik nemzetközi szinten.

  Helyszínek


  Hol lehet off-shore céget alapítani?

  A világ több, mint 20 országában. Pl.:( Andorra, Aruba, Bahamák, Barbados, Belize, Bermuda, Botswana, Brit Virgin-szigetek, Kajmán-szigetek, Cook-szigetek, Costa Rica, Curacao, Ciprus, Dominika, Hong Kong, Gibraltár)

  Helyszínek


  Az örököseimre rászáll az off-shore cég és annak a vagyona?

  Igen. Fontos azonban megjelölni, hogy ki/kik az örökösök, hisz ez esetben a tulajdonosi háttér pár nap alatt módosíható.

  Helyszínek


  Ha meg szüntetném az off-shore céget, gyorsan meg tudom tenni?

  Igen, egy off-shore céget pár nap alatt meg lehet szüntetni.

  Helyszínek


  Mennyire biztonságos az off-shore?

  A lehető legbiztonságosabb tulajdonlási forma. Ezen országokban nem kell államcsődtől tartani, szemben a "nem off-shore környezetű" országoktól.

  Helyszínek


  Mi lesz, ha vagyonosodási vizsgálat indul ellenem?

  Ez esetben az off-shore cég által birtokolt tulajdonát fogják vizsgálni. Ön pedig a hitelesített alapító okirattal tudja igazolni, hogy a vizsgált vagyon nem az Ön vagyona, hanem egy off-shore cég vagyona, aminek Ön a tulajdonosa. Tehát nem kell továbbra sem adót fizetni utána.

  Helyszínek


  Átlagban mennyi adót lehet megtakarítani?

  Off-shore cég által 100%-os adómegtakarítást ér el. Így az eddig itthon fizetett adó plusz jövedelemmé alakul át.

  Helyszínek


  Aki nem kap hazánkban adószámot cégalapításra, az is alapíthat off-shore céget?

  Igen. Off-shore cég alapítása esetén az adott ország nem vizsgálja az adott személy más cégekkel való összefüggéseit

  Helyszínek


  Az alapítás után milyen teendők vannak még?

  Évente egyszer az esetleges beszámolókat kell az adott off-shore ország számára megküldeni, melyet az éves fenntartási díj tartalmaz.

  Helyszínek


  Mennyibe kerül a tanácsadás?

  A szakértői tanácsadás komoly érdeklődés esetén nálunk ingyenes. Felkészült off-shore szakértő kollégáink nyújtják ezt a lehetőséget Budapesten.

  Helyszínek


  Hány fő tulajdonos szükséges?

  Off-shore esetén a legtöbb esetben egy is elég.

  Helyszínek